Bouwprojecten

We houden u hier op de hoogte van de meest recente bouwactiviteiten in onze wijk.

Verslag Fonteinbuurtjemaandag 22 april 2024
Bouwprojecten

6 Februari jongstleden is er een overleg geweest met de wijkwerkgroep. Hierbij is o.a. een schets gegeven over de historie van de wijk. Daarnaast is er gesproken over de ruimtelijke omgeving in de wijk. Hierbij zijn verschillende vragen gesteld en suggesties gedaan. Meer valt te lezen in het verslag van dit overleg. Overige verslagen en nieuwsbrieven zijn te vinden op de website van Ons Doel.

Lees meer
Fonteinbuurtje - Geliefde woonwijk, nu én in de toekomstdinsdag 16 januari 2024
Bouwprojecten

De woningen van Ons Doel in het Fonteinbuurtje zijn verouderd. Opknappen is ingrijpend, en helpt – helaas – niet genoeg. Daarom onderzoekt woningbouwvereniging Ons Doel hoe ze met slopen en nieuwbouwen ervoor kunnen zorgen dat de wijk een geliefde woonwijk blijft, nu én in de toekomst.

Ons Doel is nog niet begonnen met het onderzoek en de uitkomsten staan nog niet vast. Het duurt nog zeker drie jaar voor ze écht weten wat ze gaan doen waarmee ze aan de slag gaan. Zie voor meer informatie de uitgebreide website van Ons Doel over dit project.

Bron: Ons Doel

Ontwikkeling Bloemistenlaanzondag 14 mei 2023
Bouwprojecten

Op dit moment werkt eigenaar Het Bleekveld BV gestaag aan de bouw van de 33 woningen (22 eengezinswoningen en 11 appartementen). Voor de projectontwikkeling en procesbegeleiding is de Interegion Groep verantwoordelijk. De oplevering vind plaats van af medio 2024.