Energieavond maart 2023

zondag 12 februari 2023

Energietransitie

2e Energieavond over zonnepanelen en (hybride) warmtepompen op 8 maart 2023

Onder de titel ‘Help, hoe bespaar ik energie?’ organiseerde het Wijkcomité op 19 oktober jl. op de speeltuinlocatie de eerste thema-avond over energie in het kader van de energietransitie. Presentaties waren er van Neal van Duijn en Ben Vroom (www.gagoed.nl / TuinStaalVreewijk@gagoed.nl). De presentaties kunt u hier downloaden.

Het Wijkcomité nodigt u nu uit voor de 2 e thema-avond energietransitie op woensdag 8 maart 2023 op de locatie Speeltuinvereniging Zuiderkwartier, Anjelierstraat, van 20.00 – 22.00 uur. Onderwerp: zonnepanelen en (hybride)warmtepompen.

We richten ons voornamelijk op particuliere woning-eigenaren in verband met de omvang van de maatregelen. Voor de thema-avond zijn sprekers uitgenodigd die een meer dan gemiddelde expertise hebben over deze voorzieningen voor eigen woningen in Tuinstad/Staalwijk. U bent van harte welkom op 8 maart 2023 om 20.00 u bij de Speeltuin. De toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig. Klik hier voor de Flyer met uitgebreide informatie over de bijeenkomst van 8 maart 2023.